Bloxapthe

Blemmer og sår i munnen (after) er vanlig hos barn. Det kan gjøre vondt og svi når man spiser, snakker eller pusser tennene. Bloxaphte junior er en gel spesielt tilpasset barn over 2,5 år. Gelen lindrer raskt smerte og ubehag og fungerer som en effektiv barriere som fremmer helingen i munnen. Bloxapthe junior inneholder naturlige planteekstrakter og hyaluronsyre og har en smak av røde frukter.

Påfør en liten mengde gel på det aktuelle området, etter måltid, ved hjelp av rene fingre eller en bomullspinne. Bruk produktet 2–3 ganger daglig (eller oftere om nødvendig) i én uke eller til symptomene har forsvunnet. Vent med å spise til det er gått 30 minutter.

Egenskaper

Egenskaper

  • Sukkerfri
  • Inneholder ingen alkoholer (svir ikke)
  • Inneholder ingen parabener
  • Gluten- og laktosefri
  • Vegansk

Innhold

Innhold

Vann, xylitol, glyserin, blomsterekstrakt av damascenerrose, xantangummi, polykarbofil, natriumhydroksid, natriumsalt av hyaluronsyre, pektin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, steviolglykosider, pantenol, naturlige smaker av røde frukter, bladekstrakt av aloe vera.

Pakningsvedlegg

Pakningsvedlegg

Bloxapthe pakningsvedlegg

Bloxapthe er medisinskteknisk utstyr og fås kjøpt på apotek. Bloxapthe er indisert for behandling av symptomer ved blemmer og sår i munnen (after). Basert på vitenskapelig litteratur finnes det ingen kjente eller forutsigbare bivirkninger relatert til bruken av dette produktet. Kontakt lege ved uønskede effekter under bruk..

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page