PreserVision3 Stick

Med tiden begynner øynene våre å eldes, akkurat som andre deler av kroppen. Forskning har vist at kosten spiller en viktig rolle for øyehelsen. Sammen med en balansert kost kan et kosttilskudd bidra til å bevare synshelsen, også når du blir eldre.

PreserVision3 Stick inneholder sink, som bidrar til å bevare synshelsen samt vitamin C, vitamin E og sink, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Anbefalt daglig inntak er 1 dosepose per dag. Hell innholdet i posen rett i munnen eller løs opp i et glass vann. PreserVision3 Stick har en smak av appelsin.

PreserVision3 Stick kan kjøpes her

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Lett å ta med – lett å svelge

  • Preservision3 Stick er et kosttilskudd som ikke kan erstatte en variert kost. Men det er et godt supplement for den som vil få i seg sink, E-vitamin, C-vitamin, lutein, zeaxantin og DHA*.
  • Et kosttilskudd for øyet
  • Inneholder næringsstoffer som kan bidra til å bevare normalt syn
  • Anbefalt dose av Preservision3 stick er 1 dosepose per dag
  • En forpakning inneholder 30 doseposer

*Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA.

Innhold i preservision3 Stick

Innhold i preservision3 Stick

DHA (Omega-3): Det finnes flere forskjellige typer omega-3. En av disse kalles DHA. Det er en spesiell type fett som har mange viktige funksjoner i kroppen. Øyets synsceller (tapper og staver) i netthinnen, og spesielt i den gule flekken, inneholder mye av nettopp DHA. Det bidrar til å beholde normal synsevne.

Sink: Er et mineral, som hjelper kroppen med å omsette fettsyrer. Det bidrar til å bevare normal synsevne og beskytter mot oksidativt stress.

C-vitamin: En antioksidant som har mange viktige funksjoner i kroppen. Blant annet gjør den det lettere for kroppen å ta opp jern. C-vitamin beskytter også mot oksidativt stress.

E-vitamin: En annen viktig antioksidant som beskytter mot oksidativt stress.

Lutein: Er et fargestoff som finnes i for eksempel gule og oransje grønnsaker og grønne bladgrønnsaker. Øyets gule flekk (makula) inneholder mye lutein.

Zeaxantin: Er nært beslektet med lutein og fungerer på omtrent samme måte. Også zeaxantin er det mye av i den gule flekken. Lutein og zeaxantin er de stoffene som gir den gule flekken fargen sin.

Hvor mye av hvert stoff som inngår i Preservision3 Stick kan du finne her

Tilleggsinformasjon

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page