Finn din nærmeste optiker – slik kan man prøve de moderne linsene

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Mange er ivrige etter å oppdatere seg når det gjelder materielle ting, men én av de viktigste tingene glemmes ofte. Øynene – som gir oss synet!

Da kontaktlinsene kom på markedet revolusjonerte det livet til mange. Mye har skjedd siden den gang og nå merkes det knapt at man har en ekstra hinne over øyets egne. Dersom man har moderne kontaktlinser vel og merke.

En av de nyeste på markedet er Bausch+Lombs Biotrue ONEday. Disse er utviklet med utgangspunkt i øyets biologi og legger derfor stor vekt på fuktighet. Hornhinnen består nemlig av 78 prosent vann – noe også disse linsene gjør. I tillegg klarer de å bevare 98 prosent av fuktigheten gjennom hele dagen.

– Man skal ikke trenge å tenke på linsene, de skal bare være der. Et problem for mange er at linsene føles ubehagelige, men målet er at de ikke skal merkes, sier Kari Anne Jahr, optiker hos Bausch+Lomb.

Nå har man muligheten til å teste Biotrue ONEday hos et stort antall forhandlere. Gjennom en enkel butikkfinner kan du raskt finne ut hvor din nærmeste optiker ligger! Bare i Norge finnes det over hundre optikere som selger den moderne dagslinsen – noe som i seg selv sier noe om den høye kvaliteten og populariteten.

Hvis man bestiller synsundersøkelse hos en optiker via lenken nedenfor får man akkurat nå teste Biotrue ONEday i fem dager.

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Biotrue ONEday er et medisinteknisk produkt.

BOD/NO/1903/015

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page