ULTRA - Komfort og Øye for detaljer

Derfor velger Annika ULTRA: "Jeg er veldig fornøyd"

Annika Kampmann jobber som interiørarkitekt og stylist, en jobb som stiller høye krav til fokus og et øye for detaljer hele dagen. Derfor er ULTRA månedslinser et perfekt alternativ med tanke på Annikas behov.

"I min jobb er det ofte avgjørende å finne unike detaljer. Tørre eller trøblete linser får ikke stå i veien for et godt resultat. Dessuten er tempoet i jobben min ofte høyt, og jeg har mange baller i luften samtidig. Da nytter det ikke å bruke energi på linsene man har i øynene, jeg må bare vite at alt fungerer".

"Med en linse som ULTRA kan jeg stole på at jeg har et like klart og behagelig syn om morgenen som når jeg avslutter om kvelden", sier Annika. "Jeg møter mange utfordringer og problemer som må løses i løpet av dagen – men synet er aldri en av dem".

En jobb som interiørarkitekt og stylist er fleksibel; i det ene øyeblikket sitter du flere timer foran datamaskinen med skisser og planlegging, i det neste jobber du med hendene for å få på plass detaljene. Det er heller ikke uvanlig å jobbe både tidlig om morgenen og sent på kvelden med å samle inn materiale og inspirasjon til neste prosjekt.

"Jeg trenger en linse som gir meg den fleksibiliteten. Uansett hva jeg jobber med om dagen, er komfort alfa og omega. Hvis det føles som om jeg har sand i øynene eller blir trett i øynene, er det fare for at jeg går glipp av en detalj. Derfor er jeg veldig fornøyd med hvordan ULTRA hjelper meg i arbeidet".

Annika Kampmann er bare ett eksempel på kunder som er fornøyde med Bausch+Lomb ULTRA kontaktlinser og MoistureSeal-teknologien som beholder opptil 95 % av væsken i opptil 16 timer. Faktum er at 9 av 10 brukere er enige i at ULTRA er like behagelige på slutten av dagen som i begynnelsen.

 

ULTRA contact lenses er et medisinteknisk produkt

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page