Oxyal Triple Action Spay

Oxyal Triple Action Spray er en smørende øyespray for deg med symptomer på tørre øyne. Den styrker alle de tre lagene av tårefilmen og har en mykgjørende effekt på øyets overflate. Den er utformet for å bli værende på øyets overflate og gi umiddelbar og langvarig lindring.

Et symptom på tørre øyne kan være at øynene renner. Dette kan skyldes mangel på lipider i det ytterste laget av tårefilmen. Studier viser at 86 % med tørre øyne har mangel på lipider i tårefilmen1. Oxyal Triple Action Spray tilfører både fuktighet og lipider, som gjør at fuktigheten i øyet bevares.

Sprayflasken gir en rask og enkel påføringog kan brukes både på åpne og lukkede øyne. Ved påføring med lukkede øyne har Oxyal Triple Action Spray også en oppfriskende effekt på huden rundt øynene og gir rask lindring ved tilfeller av flassende hud, irritasjon på øyelokkene eller øyeallergier.

Oxyal Triple Action Spray passer for alle med ulike symptomer på tørre øyne, som for eksempel følelsen av å ha sand i øynene, trette, stressede, brennende, rennende øyne, og/eller som lider av tørr hud rundt øynene. Sprayen passer for deg som synes det er vanskelig å bruke øyedråper og/eller vil ha en rask og enkel påføring.

Oxyal Triple Action spray finnes hos utvalgte apotek og optikeren og kan kjøpes her

Oxyal Triple Action finnes også som øyedråper, les mer her

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Uten konserveringsmidler

  • Holdbarhet i åpnet emballasje: 6 måneder
  • Kan brukes både på åpne og lukkede øyne
  • Spray 1–2 doser Oxyal Triple Action Spray i øyet eller på øyelokket ved behov.
  • Ta ut kontaktlinsene før produktet brukes, vent minst 15 minutter før du setter dem inn igjen. 

Tilleggsinformasjon

1E.M. Messner The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease. Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71-82. Oxyal er et medisinteknisk produkt. OXY/SENOFIDK/202102/0010

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page