Oxyal Triple Action

Styrker alle lagene av tårefilmen

Oxyal Triple Action er en smørende øyedråpe som styrker alle de tre lagene av tårefilmen og har en mykgjørende effekt på øyets overflate. Produktet er utformet for å bli værende på øyets overflate og gi umiddelbar og langvarig lindring.

Et symptom på tørre øyne kan være at øynene renner. Dette kan skyldes mangel på lipider i det ytterste laget av tårefilmen. Studier viser at 86 % av personer med tørre øyne har mangel på lipider i tårefilmen*. Oxyal Triple Action tilfører både fuktighet og lipider, som gjør at fuktigheten i øyet bevares.

Oxyal Triple Action passer for alle som lider av ulike symptomer på tørre øyne, som for eksempel svie eller sandfølelse i øynene, trøtte, stressede og/eller rennende øyne.

Enkel påføring ved hjelp av «airless» pumpe som gjør det mulig å unngå konserveringsmidler og fremdeles ha en holdbarhet på 6 måneder i åpnet forpakning. Brukes før utløpsdatoen. Én dråpe per trykk.

Oxyal Triple Action kan kjøpes her

 

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Smørende øyedråpe
  • Styrker alle de tre lagene av tårefilmen
  • Uten konserveringsmidler
  • Ta ut kontaktlinsene før produktet brukes og vent minst 15 minutter før linsene settes inn igjen.

Pakningsvedlegg

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71–82. Oxyal Triple Action er medisinsk utstyr

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc