Jobbe i Bausch+Lomb

En jobb og karriere hos Bausch & Lomb Nordic AB innebærer stor grad av selvbestemmelse i et globalt pharma- og medical device-selskap.  Arbeidsoppgavene er varierte i både omfang og dybde, du lærer mye, og den innsatsen du gjør, både individuelt og sammen med kollegene dine, bidrar til at vi kan nå forretningsmålene våre.

Å jobbe med oss betyr at du har et stort personlig ansvar innenfor ett eller flere av de tre forretningsområdene våre: Vision Care, Surgical og Pharma. Du jobber sammen med ca. 40 nordiske kolleger, enten på det nordiske kontoret i Stockholm eller feltbasert i et av de nordiske landene. Samtidig er du en del av det globale Bausch + Lomb som er en av divisjonene i Bausch Health Companies Inc.’s organisasjon med mange flere forretningsområder og ytterligere rundt 21 000 kolleger.

Vår kultur

Hos oss er alle like viktige, vi jobber mot et felles mål, og det skal føles godt å komme på jobb.

Tillit, gjensidig respekt, aksept for mangfold og etisk atferd er avgjørende i Bausch + Lombs relasjoner med våre profesjonelle partnere innenfor øyehelse, kunder og medarbeidere. Vi har forpliktet oss til å drive virksomheten i samsvar med den høyeste etiske standard. Vi sørger for at atferden vår harmonerer med både formuleringene og ånden i selskapet retningslinjer, lover og forordninger, og vi opptrer i samsvar med langsiktig og god forretningsskikk.

I mer enn 160 år har vi vært et av de ledende selskapene innenfor øyehelse. Vi har hatt virksomhet i Norden i mer enn 30 år. Vi er fremdeles svært dynamiske og tilpasningsdyktige. I og med at vi ble en del av Bausch Health Companies Inc. i 2013 utforsker vi nå også nye og spennende forretningsområder i Norden.

Sammen oppnår vi kvalitative resultater, vi stoler på medarbeiderne våre, lytter til kundene og måler oss mot de beste. Hver funksjon og hver person i selskapet er like viktig for oss.

Din karriere

Vil du diskutere fremtiden din hos oss? Send oss gjerne en søknad til HR-ansvarlig Pia Fröberg på nordicrecruitment@bausch.com 

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc