Bloxgel

Når de første tennene er på vei, gjør det som regel vondt, tannkjøttet er ømt, sprekker og hovner opp. Bioxgel er en klebende gel til barn over 6 måneder. Gelen danner raskt en film over tannkjøttet og kan lindre smerter, ubehag og rødhet i forbindelse med tannfrembrudd hos barn. Gelen inneholder naturlige planteekstrakter og hyaluronsyre.

Påfør nok produktmengde til å dekke det aktuelle området og masser tannkjøttet forsiktig. Bloxgel brukes helst etter måltider og før leggetid for at det skal kunne danne seg en film, og for at den lindrende virkningen skal vare lenger. Bloxgel kan brukes med bitering, en retrospektiv studie har vist at kombinasjonen av disse kan lindre symptomer raskere enn å kun bruke bitering.*

Bloxgel kan kjøpes her

Egenskaper

Egenskaper

  • Sukkerfri
  • Inneholder ikke alkohol
  • Inneholder ingen parabener
  • Gluten- og laktosefri
  • Vegansk
  • Inneholder ikke lokale anestesimidler

Innhold

Innhold

Xylitol, vann, glyserin, blomsterekstrakt av damascenerrose, xantangummi, hyaluronsyre, kaliumsorbat, pektin, natriumbenzoat, sitronsyre, ekstrakt av apotekerkattost, blomsterekstrakt av kamille, bladekstrakt av aloe vera.

Pakningsvedlegg

Pakningsvedlegg

Bloxgel pakningsvedlegg

*Pierro et al, Retrospective analysis of the effects of a gum gel intended to treat signs and symptoms of teething in infants, Nutrafoods (2019) 2 106-112. DOI 10.17470/NF-019-0015. Bloxgel er medisinsk utstyr og fås kjøpt på apotek. Bloxgel er indisert for behandling av symptomer ved tannfrembrudd hos spedbarn, spesielt for å redusere smertefølelsen og rødheten i det aktuelle området. Basert på vitenskapelig litteratur finnes det ingen kjente eller forutsigbare bivirkninger relatert til bruken av dette produktet. Kontakt lege ved uønskede effekter under bruk.

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc