Ocuvite Complete

Et balansert kosthold er viktig for helsen generelt, men har også betydning for øynenes funksjon. Ocuvite Complete er et kosttilskudd som inneholder næringsstoffer som forskningen har vist at kan bidra til å opprettholde normalt syn. Her får du vite mer om disse og en del andre næringsstoffer som inngår i Ocuvite Complete.

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Et kosttilskudd for øyet
  • Inneholder næringsstoffer som kan bidra til å bevare normalt syn
  • 2 kapsler én gang daglig sammen med måltid
  • Ocuvite Complete er et kosttilskudd som ikke kan erstatte et variert kosthold. Men det er et godt supplement for den som vil få i seg sink, vitamin E, vitamin C, lutein, zeaxantin og DHA/omega-3
  • Anbefalt dosering av Ocuvite Complete er to kapsler én gang daglig sammen med måltid. Den anbefalte dosen skal ikke overskrides
  • Hvor mye av hvert stoff som inngår i Ocuvite Complete kan du finne her
  • En pakning inneholder 60 kapsler og kan kjøpes på apotek og hos velassorterte optikere

Ocuvite Complete inneholder

Ocuvite Complete inneholder

Sink: Et mineral som hjelper kroppen med omsetningen av fettsyrer. Det bidrar til å opprettholde normal synsevne og beskytter mot oksidativt stress. Sink finnes blant annet i kjøtt, sild, egg, lever og melk. 

Vitamin E: En viktig antioksidant som beskytter mot oksidativt stress. Vitamin E finnes for eksempel i vegetabilsk olje, spirer, nøtter/mandler og avokado.

Vitamin C: Enda en antioksidant som har mange viktige funksjoner i kroppen. Den gjør det blant annet enklere for kroppen å ta opp jern. Vitamin C beskytter også mot oksidativt stress. Vitamin C får du i deg når du spiser frukt, bær og de fleste grønnsaker.

Lutein: Et fargestoff som finnes i for eksempel gule og oransje grønnsaker og grønne bladgrønnsaker. Øyets gule flekk (macula lutea) inneholder mye lutein. Lutein finnes i spinat, grønnkål, brokkoli, grønne erter, eggeplomme og mais.

Zeaxantin: En nær slektning av lutein som stort sett fungerer på samme måte. Også zeaxantin er det mye av i den gule flekken. Zeaxantin finnes blant annet i gule og oransjefrukter, eggeplomme og mais. Lutein og zeaxantin gir den gule flekken dens farge. Det at grønnsakene som inneholder lutein og zeaxantin ikke alltid er gule, skyldes at de også inneholder andre fargestoffer.

DHA: Det finnes flere forskjellige typer omega-3. En av disse heter DHA. Det er en spesiell type fett som har mange viktige funksjoner i kroppen. Øyets synsceller (tapper og staver) i netthinnen, og særlig i den gule flekken, inneholder mye av nettopp DHA. Det bidrar til å opprettholde en normal synsevne. Omega-3 i form av DHA finnes hovedsakelig i fet fisk (f.eks. laks, makrell, sild og sardiner) og i skalldyr.

 

Tilläggsinformation

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page