EasySept Peroksidløsning

- uten konserveringsmidler

 

EasySept® peroksidløsning er perfekt for personer som er allergiske mot konserveringsmidler i flerfunksjonelle væsker, eller for dem som ikke har fått rutine på «gnikking» med flerfunksjonelle væsker, eller som vil ha det høyeste desinfeksjonsnivået.

 

 

EasySept peroksidløsning er et enkelt ett-trinnssystem som effektivt desinfiserer og fjerner proteiner og gir rene kontaktlinser som er behagelige å ha på. En løsning uten konserveringsmidler som er mild mot sensitive øyne og som kommer med et praktisk linseetui med en spesiell integrert katalysatorplate. EasySept skal ikke brukes rett på øyet, og linsene må ikke settes inn før peroksidløsningen er nøytralisert og omdannet til saltløsning (minst 6 timer). Selv om væsken er tøff mot bakterier, er den skånsom mot linsene. Den er trygg å bruke til alle myke og harde (gassgjennomtrengelige) kontaktlinser.

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Desinfeksjon og nøytralisering i ett trinn.
  • En løsning uten konserveringsmidler, mild mot sensitive øyne.
  • Merk at kontaktlinsene kan oppbevares maks 24 timer etter nøytralisering. Dersom kontaktlinsene skal oppbevares over lengre tid, anbefales en flerfunksjonell linsevæske som f.eks. ReNu MPS eller Biotrue MPS

Packningsstørrelse

Packningsstørrelse

  • 120ml
  • 360ml
  • Multipack 3x360ml

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

EasySept bruksanvisning

 

EasySept er et medisinteknisk produkt

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page