Finn din nærmeste optiker – slik kan man prøve de moderne linsene

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Man fornyer seg på de fleste områdene i livet. Enten det gjelder bil, moderne kjøkken eller den nyeste mobilen. Men når det kommer til kontaktlinser har nordmenn en tendens til å fortsette med de samme linsene de alltid har brukt. Det finnes derimot mange grunner til å oppgradere også her, ettersom teknologien stadig går fremover.

Noen av det nyeste i kontaktlinseverden er Biotrue ONEday – en moderne kontaktlinse fra Bausch + Lomb. Her er fem gode grunner til at du bør tenke deg ekstra godt om neste gang du skal kjøpe nye linser – og som kanskje gjør at du vil prøve den moderne endagslinsen.

1. Inspirert av øyets biologi
Under utviklingen av Biotrue ONEday tok de utgangspunkt i øyets funksjon, hvor hornhinnen spiller en viktig rolle. Det er akkurat denne man ville etterligne da man utviklet de moderne endagslinsene. Akkurat som hornhinnen, inneholder linsen 78 prosent vann – for at de skal gi en så naturlig følelse som mulig.

2. Bevarer 98 prosent av fuktigheten
Biotrue ONEday er en behagelig linse å ha på. Den er laget av et unikt materiale med fuktbevarende egenskaper, som gjør at den beholder 98 prosent av fuktigheten gjennom hele dagen.

3. Rikelig oksygentilførsel
Det åpne øyet trenger oksygen for å holde seg sunt og hvitt. Gjennom kontaktlinsene Biotrue ONEday slippes det inn rikelig med oksygen som dermed holder øynene friske.

4. UV-beskyttelse
Kontaktlinsene inneholder en UV-beskyttelse som sammen med solbriller beskytter øynene mot en stor del av solens farlige stråler.

5. Passer dagens livsstil
Dette er virkelig en moderne dagslinse, hvor dagens livsstil og hvordan den påvirker øynene er tatt i betraktning. Øynene må i dag fokusere mer foran mobil, nettbrett og data, noe som fører til at vi blunker mindre. Det betyr at det blir stadig viktigere å ta vare på fuktigheten i øynene da de lettere tørker ut.

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Biotrue ONEday er et medisinteknisk produkt.

BOD/NO/1904/0047

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc