I dag ville du ikke kjøpt en «kasse-TV», en videokassett eller en ”usmart” mobil. Så hvorfor kjøpe umoderne linser?

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Det har skjedd mye med teknologien de siste årene. Det er ikke lenge siden samtalene foregikk via fasttelefon, men utviklingen går raskt og nå er det blitt vanlig at den gjennomsnittlige nordmannen bytter telefon annethvert å. Det er også vanlig å oppgradere tv eller bil med jevne mellomrom – men mange velger å ikke oppgradere kontaktlinsene sine. Salgsstatistikk viser at 75 prosent av alle linser som selges i Norge er laget av materialer som kom på markedet for mer enn ti år siden. 

Det har skjedde mye med utviklingen også for kontaktlinser de siste årene. Likevel velger 85 prosent å bruke de samme linsene som de fikk anbefalt av optikeren sin første gang. Det er helt forståelig hvis man nettopp har begynt å bruke dem, men dersom man har hatt samme linse i 5-10 år kan det være på tide å prøve en moderne linse.

Bruk av umoderne linser som kanskje ikke passer optimalt for øynene kan bidra til at de føles trøtte og tørre – og mange tror at det ikke finnes en løsning. Men nå er den moderne linsen her.

Biotrue ONEday er utformet for å bevare fuktigheten og komforten til øyet gjennom hele dagen. Endagslinsen har et unikt design som imiterer naturens eget fuktsystem, nemlig øyets tårer. Biotrue ONEday inneholder 78 prosent vann, det samme fuktighetsnivået som hornhinnen. Det unike materialet sørger for at de beholder hele 98 prosent av fuktigheten i opptil 16 timer. På denne måten beholdes komforten i øynene gjennom hele dagen.

Linsene er enkle å bruke, noe som gjør at de funker perfekt for både nybegynnere og mer erfarne linsebrukere.

Trykk på lenken under for å finne din nærmeste optiker hvor du kan teste Biotrue ONEday kostnadsfritt i fem dager – ved bestilling av synsundersøkelse.

 

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday gratis i 5 dager.

Biotrue ONEday er et medisinteknisk produkt.

BOD/NO/1903/015

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc