Johan tok steget og byttet linser etter ti år: – Det var stor forskjell

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday eller ULTRA gratis.

Mobiltelefoner, tv-apparater og biler er noe som stadig er i utvikling – og det er derfor ikke uvanlig at mange nordmenn stadig oppgraderer til det nyeste og beste. Samme utvikling gjelder også for linser, hvor det har skjedd mye med materialet og komfort de siste årene. Til tross for dette velger mange å bruke samme linser som de har gjort over lang tid. Det gjør at de også går glipp av den nyeste teknologien som ligger i moderne kontaktlinser.

Johan var en av disse. Han har brukt linser i fem år og selv om han aldri var helt fornøyd med komforten, tok det lang tid før han prøvde en annen type kontaktlinse.
–Jeg sitter mye foran dataen når jeg jobber og på ettermiddagen var øynene alltid trøtte og tørre. Men det vender man seg liksom til og tenker at «det er bare sånn det er med endagslinser», sier han. Men så testet Johan endagslinsen Biotrue ONEday, som imiterer det beste fuktsystemet man kjenner til – nemlig øyets tårer.

Endagslinsen er utformet slik den bevarer fuktigheten i linsen, noe som gjør at linsen beholder hele 98 prosent av fuktigheten – hele dagen. Johan merket virkelig forskjellen.
– Da jeg tok på linsene på morgenen føltes alt som vanlig, men på ettermiddagen var det stor forskjell. De ble ikke så tørre og ubehagelige som de gamle linsene. Jeg glemte faktisk at jeg hadde dem på øynene, forteller han.

Vil du teste ut det samme som Johan? Nå er det mulig å teste Biotrue ONEday eller ULTRA gratis.

Finn din optiker via linken under. 

Finn din nærmeste optiker her - og test Biotrue ONEday eller ULTRA gratis.

Biotrue ONEday er et medisinteknisk produkt.

BOD/NO/1903/015

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc