85 % av linsebrukere har aldri byttet linsetype

Er du en av dem som alltid bruker samme linsetype? 85 % av linsebrukere har aldri byttet linsetype, til tross for at 2 av 3 linsebrukere sier likevel at de opplever et slørete og uklart syn. Nå finnes det en månedslinse som gir et klart og stabilt syn hele dagen.

I dagens digitale hverdag er det vanlig å tilbringe opptil 10 timer per dag foran skjermer. Det kan fort gi uttørkede linser, trette øyne og uklart syn. Da gjelder det å ha en god månedslinse som gir et like godt syn –  fra man står opp til man legger seg.

Et unikt materiale

ULTRA® er en månedslinse laget av et silikonhydrogel som beholder fuktigheten i upp till 16 timer. Øyet tørkes ikke ut, samtidig som man ikke trenger å bytte linser. Materialet gir øyet all oksygenet det trenger, og det gir økt komfort og synsytelse for øyet. Det er også en fordel at du ikke trenger å bytte linsepar hele tiden.

Linsen som kundene elsker

En undersøkelse med 485 personer som brukte linsene i mer enn 7 dager, og i snitt brukte mer enn 3 timer foran en skjerm per dag ga et overveldende resultat. Hele 90 % av pasientene var svært fornøyd med ULTRA®-linsene. De oppga at linsene er like behagelige å ha på slutten, som på begynnelsen av dagen.

Kontaktlinsebrukere krever linser av høy kvalitet, som leverer den langvarige komforten og klarheten de trenger. Vi har jobbet utrettelig for å utforme de perfekte linsene, sier sjefsforsker i Bausch + Lomb, Dan Hook.

ULTRA®-linsene har High Definition Optics - en teknik som bidrar till att minska förekomsten av suddighet, halofenomen och bländning. Det leder till en skarp, klar syn öven i svag belysning som t.ex. bilkörning på kvällen.

 

ULTRA contact lenses er et medisinteknisk produkt

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc