Derfor er det viktig å velge riktig produkt!

Optikere anbefaler at man tar synsundersøkelser regelmessing, og det handler ikke bare om at synet endrer seg. Det er også en mulighet for å holde seg informert om den nyeste teknologien og prøve nye kontaktlinser.

De aller fleste undersøker egen helsetilstand regelmessig og går til tannlegen hver gang de får en innkalling. Derimot er ikke alle like flinke til å passe på at alt står bra til med synet, til tross for at styrken kan endre seg en god del over tid. Optikere anbefaler at alle kontrollerer synet sitt med jevne mellomrom, og dette gjelder spesielt de som allerede bruker briller eller kontaktlinser.

– Vi oppfordrer alle linsebrukere til å gå til kontroll én gang i året for å sørge for at de har en problemfri linsehverdag. Samtidig som man får både øyne og styrke kontrollert kan man også prøve nyere produkter, sier Kari Anne Jahr, optiker i Bausch + Lomb.

Et produkt som har utmerket seg de siste årene er den bioinspirerte kontaktlinsen Biotrue ONEday. Kontaktlinsene har samme vanninnhold som øyets hornhinne, hele 78 prosent, og er utviklet for å holde på fuktigheten i opp til 16 timer. Mange linsebrukere opplever at kontaktlinsene kan irritere øyet etter noen timers bruk, men Biotrue ONEday er designet for at linsen skal kjennes behagelig på øyet hele dagen. Kontaktlinsen finnes for både nærsynte, langsynte, de med skjeve hornhinner og for alderslangsynthet.

 

Biotrue ONEday er et medisinteknisk produkt

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page