Oxyal Triple Action Spay

Oxyal Triple Action Sprayer en smørende øyespray som tilfører både lipider (triglyserider) og fuktighet (natriumhyaluronat og karbomer). Produktet styrker alle de tre lagene av tårefilmen og har en mykgjørende effekt på øyets overflate. Det er utformet for å bli værende på øyets overflate og gi umiddelbar og langvarig lindring.

Et symptom på tørre øyne kan være at øynene renner. Dette kan skyldes mangel på lipider i det ytterste laget av tårefilmen. Studier viser at 86 % av personer med tørre øyne har mangel på lipider i tårefilmen*. Oxyal Triple Action Spray tilfører både fuktighet og lipider, som gjør at fuktigheten i øyet bevares.

Rask og enkel påføring med sprayflaske

Sprayflasken gir en rask og enkel påføring. Kan brukes både på åpne og lukkede øyne. Oxyal Triple Action Spray har også en oppfriskende effekt på huden rundt øynene og gir rask lindring ved flassende hud, irritasjon på øyelokkene eller øyeallergier.

Oxyal Triple Action Spray passer for alle med ulike symptomer på tørre øyne, som for eksempel sandfølelse i øynene, trette, stressede, brennende, rennende øyne, og/eller som plages av tørr hud rundt øynene. Sprayen passer for dem som synes det er vanskelig å bruke øyedråper og/eller vil ha en rask og enkel påføring. Åpnet flaske er holdbar i 6 måneder. Brukes før utløpsdatoen. Ved bruk av kontaktlinser: Ta ut linsene, påfør produktet og vent ca. 15 minutter før linsene settes inn igjen.

Oxyal Triple Action Spray kan kjøpes her.

Oxyal Triple Action fås også som øyedråper, les mer her

Viktige funksjoner og fordeler

Viktige funksjoner og fordeler

  • Uten konserveringsmidler
  • Holdbarhet i åpnet emballasje: 6 måneder
  • Kan brukes både på åpne og lukkede øyne.
  • Spray 1–2 doser Oxyal Triple Action Spray i øyet eller på øyelokket ved behov.
  • Ta ut kontaktlinsene før produktet brukes og vent minst 15 minutter før linsene settes inn igjen.

Pakningsvedlegg

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71–82. Oxyal Triple Action Spray er medisinsk utstyr

Spørsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc